Praktisk

Kontakt på Korsika:

Jean Francois & Josette Agostinetti.                                                                               De bor i landsbyens nyeste hus (Dobbelt garage i kælderen ud mod vejen) De har nøgle til vores hus.

Josette og Jean Francois. I forgrunden deres hund Hulk.

EL:

Tændes på afbryderen (Lysegrå knap nederst til højre – skal op).                         Måleren findes i stuen. El-tavlen findes over måleren. Her er de enkelte grupper.  Første knap fra venstre er også en afbryder (grå knap).                                          Anden sorte knap fra venstre er til varmtvandsbeholderen (findes i caven).            Tredje sorte knap er til el-varme ovenpå.                                                                  Fjerde sorte knap er til el-varme i stuen (kontakt under vinduet).                             Femte sorte knap er el til køkkenet.                                                                           Sjette og sidste knap er el ovenpå.

Vand:

Åbnes i caven (kælderen) ved at dreje hanen, der kommer ind i gulvhøjde. Vandkvaliteten er god, så der er ingen grund til at købe flaskevand.                            Når man tænder for el, så tænder man også varmtvandsbeholderen (100 liter).Der er varmt vand indenfor en halv time.

Gas:

Gasflasken findes bag lågen i selve komfuret.                                                       Flasken åbnes ved at dreje håndtaget på toppen.                                                    Første gang man tænder, skal den grønne knap under regulatoren holdes inde.       Man tænder med lighter eller tændstikker. Når man tænder ovn eller blus, skal man holde drejeknappen inde i nogle sekunder indtil flammerne har ordentlig ved.             Der findes en ekstra gasflaske bag døren i caven.                                                 Tomme flasker ombyttes hos Super U i Ponte Leccia.

Køleskab:

Skal rengøres og efterlades med lågerne åbne ved afrejse.

Affald:

Der sorteres, så flasker, beholdere og pap/papir ikke kommer sammen med køkkenaffaldet. Poser med køkkenaffald skal bindes. De smides i de 4 sorte affaldstønder, der findes nede ved vejen, hvor sten til huset begynder. Sørg for at lukke låget godt. Skraldemanden kommer om tirsdagen.                                                      Flasker, beholdere og pap/papir afleveres i containerne, som står på vejens højeste punkt, hvor vi parkerer.

Havemøbler og grill:

I caven er der havestole og en kuglegrill.

Bøger og kort:

I huset har vi Politikens “Turen går til Korsika”, Lonely Planets “Corsica” og nogle bøger på fransk. Her ud over er der et par flotte foto-bøger. Der findes desuden en pæn samling vandrekort. Alle er på hylderne i stuen.

Spil:

Bagammon, Sequeence, Afrikas stjerne er blandt de spil, der findes i huset. Der er også almindelige spillekort.